Musikalen Sune

Göta lejon

 Enda gången jag stressade upp mig lite var när vi skulle ta T-bana från Gärdet till Medborgarplatsen och Göta Lejon. När vi kommer till Gärdets T-banestation är det kö ut på gatan, en hel finlandsfärja står före oss och ska köpa biljetter….det tog nästan 45 minuter innan vi kom på ett tåg. Men sen gick det snabbt. Det var härligt att komma fram kan jag säga! Musikalbiljetterna kostade över 1000 kronor och då vill man inte missa nåt!

 sune

Musikalen Sune handlar lite om tjejtjusaren Sune och hans tjej, Niccolina. Men mest handlar det om att Sunes och Niccolinas familjer är med i en dokusåpa, Årets familj. Det är en massa konstiga tävlingar ledda av Rickard Ohlsson. Jag tyckte det var för lite Sune och för mycket fåniga vuxentävlingar.  Jag hade velat se mer av Benjamin Wahlgren, den duktige pojken som spelade Sune.

De stora barnen tyckte det var kul. De njöt av musiken och dansen. Henning satt mest och tänkte på chokladbollarna man kunde köpa i entrén. Han var för liten för Sune.

http://www.suneandersson.com/

Mien

3 Responses to “Musikalen Sune”

 1. Nelson Hinken Says:

  Salve Maria!

 2. Cindie Nostrand Says:

  hey! add me on whatsapp: +15037530311

 3. Lindsay Rosenwald Says:

  Heya i am for the primary time here. I came across this board and I to find It
  truly useful & it helped me out much. I’m hoping to provide something again and help others like you
  helped me.

Leave a Reply