Hund och katt

Jag vet, det är lite mycket katter nu. Men bara en sista….

knähunden låtsas att hon sover

Elof är jätteförtjust i gamla, sura knähunden. När hon varit borta kommer han och vill hälsa på henne, stryker sig mot henne och vill mysa med hennes päls. Den gamla sura knähunden vill absolut inte mysa med Elof. Hon morrar inte men hon vänder bort huvudet och ser besvärad ut. Eller som här, låtsas att hon sover.

försöker mysa med Sussis päls

Elof ger sig inte. Han är så gullig när han försöker mysa med knähundens rygg. Han lägger sig päls mot päls med henne och då och då fingrar han på henne med sin röda tass. Kärleken är tyvärr helt obesvarad.

Mien

7 Responses to “Hund och katt”

 1. Åsa! Says:

  Det kan aldrig bli för mycket katter! Stackars Elof, kan han inte mysa med bokläsaren istället, eller har han för lite päls??? ;)

 2. admin Says:

  Åsa;
  Det är så konstigt, alla i familjen vill inget hellre än att mysa med Elof. Men Elof vill bara mysa med sura, gamla knähunden som inte vill mysa med honom. Märkligt.
  Mien

 3. Anna-Stina Says:

  Neej, Mien, inte en SISTA katt!

 4. admin Says:

  Nej, det blir fler katter…min kompis Eva var här och vi snackade katt en hel eftermiddag!
  Mien

 5. P Says:

  Ni får bli lite hårigare så kanske Elof vill mysa :-) Ja, vad ska man säga om stackarn. Vem är det mest synd om katten som vill kela eller hunden som vill vara ifred? Jag håller nog på katten.

 6. admin Says:

  P;
  Hunden är gammal och sur. Men vi gillar henne ändå. Hon har förresten aldrig gillat katter. Hon vet att hon inte får vara dum mot dem men bakom våra ryggar vet jag att hon grinar illa mot katter, visar sina gula tänder och ser farlig ut.
  Mien

 7. sonja Says:

  Det går bra med Sussie och katterna här vid Vesterby å andra sidan så är hon och Bengt gamla kompisar. Szabo däremot jagar katterna i trädgården, men vågar inte ge sig på dom inomhus. Bengt sätter sig framför honom med ryggen emot helt nonchalant.Maten får man ju flytta och trixa med när man är hundvakt, men det är supertrevligt med både hund och katt.

Leave a Reply