Två killar med klös!

Hemmansägaren och Tiger

Nu funkar det igen! Tack Gabriel! Här ser ni två av mina favoriter. I vårsolen mot ladugårdsväggen! Lägg märke till Hemmansägarens laglapp på ärmen. Min syster kommenterade att det inte är så ofta man ser lappade kläder längre och att det är vackert med välgjorda lagningar. Jag håller med henne! Och passar på att tacka faster Stina för allt lagningsjobb. Och mamma! Nu kanske någon undrar hur man kan få ett hål på ärmen? Vid lammklippning kan kläderna gå sönder på de mest märkliga ställen. Nu ska jag fira söndag och se I en annan del av Köping, ett av mina favoritprogram. Jag blir varm i magen och glad av att se det.

Mien

8 Responses to “Två killar med klös!”

 1. Anita i Piteå Says:

  Då jag ser H tänker jag på julafton. Det sägs att ett gott skratt förlänger livet .Vi kommer att leva jättelänge ,så roligt som vi hade åt storpojkarna.

 2. admin Says:

  Ja, Anita, det var en fantastiskt rolig julafton! Jag skrattade hela natten! Och champagne….. Så kul att ni ville komma ända från Piteå och fira med oss i Sanda! Helt säkert kommer vi att överleva allt och alla efter denna jul! Keep strong!
  Mien

 3. Anna-Stina Says:

  Det var ju evigheter sen jag fick nöjet att lappa H:s kläder! Jag har ju mer tid än Sonja egentligen och har verkligen saknat efterfrågan. Nu fördriver jag tiden framför TV med att sticka mössor framför TVn, så att jag inte ska somna alldeles med detsamma. Är inne på min 29:e nu, tror jag. Kanske jag ska försöka tjäna in bredbandsavgiften på Klinte julmarknad gm att sälja mina mästerverk, där ingen är den andra lik.
  Mkt tid går också åt till den här leksaken, förstås, men himmel, så kul! Jöran kämpade hårt med lärdomar per tel i går fm men jag förmodar att jag redan har glömt alltihop. Lyckades få in Miens bloggar i sökraden igen, den förra hade jag ju sabbat.

 4. veronica Says:

  Hej Anna Stina, du är en riktig krutgumma! Tips från mig. Spara Miens blogg som favorit. Tryck på Bokmärken alt. Favorit i menyraden upptill, så kan du lätt spara alla dina favvosajter.

 5. veronica Says:

  Anna-Stina, har du sett den här sajten, www.alternativ.nu?
  Det är ett populärt forum för självhushållare, och de ger ut en riktigt kul tidning som heter Åter också. Det här är en riktig guldgruva, men lite rörig så du får surfa en del innan du kommer på hur sajten funkar.
  Veronica

 6. Lindsay Rosenwald Says:

  It’s not my first time to visit this website,
  i am browsing this web site dailly and get fastidious information from here everyday.

 7. http://forceschaplaincy.2day.uk/forceschaplaincy/search/?url=https://vimeo.com/brookwoodcamps Says:

  My brother suggested I might like this website.
  He was entirely right. This post truly made my day.

  You cann’t imagine simply how much time I had spent
  for this info! Thanks!

 8. app.newsatme.com Says:

  I am sure this piece of writing has touched all the internet people, its really
  really pleasant post on building up new blog.

Leave a Reply