Parasiter?

Igår gick jag in på apoteket för att köpa maskmedel till vår gamla ponny som vi tycker är så mager, trots att hon äter som en häst! Från och med 15 oktober -07 är allt maskmedel receptbelagt och skrivs endast ut av veterinär. Varför då? Jag har alltid kunnat köpa maskmedel till lammen när man har misstänkt att de har mask. Nu måste man ordna och krångla med recept och det blir mycket dyrare. Nu har jag i alla fall recept på parasitdödare, en pasta med äppelsmak, hoppas hon gillar det.

Mien

2 Responses to “Parasiter?”

  1. veronica Says:

    Fin bild! Härlig vårdag idag, fast Klara spydde ner sig själv och bilen på väg hem från dagis så ev. har kräksjukan även nått oss :-C
    Vero

  2. Anna-Stina Says:

    Fin bild! - just vad jag tänkte skriva! Och undrar om inte H:s knäförstärkningar verkar bekanta…

Leave a Reply