Motljus på Gustavsvik

Kusiner i motljus i Örebro

Klockan är 02:19 och jag är nyss hemkommen från Arboga, Örebro och Eskilstuna. På bilden ser ni fem barn i motljus. Solen sken och ingen kunde titta in i kameran. Antar att man då kan fota barn ur en annan vinkel men jag lyckades inte flytta på alla samtidigt. Här är alla fem på väg in till Gustasviks äventyrsbad i Örebro www.gustavsvik.se . Det var sådär, lite halvsunkigt och inte så kul för de små. De stora gillade rutschbanorna för där gick det fort och man slog sig. Bäst var utomhusbassängen, att sitta i kalluften ute och sen dyka ner i varmt vatten, det var hela behållningen.

En dag var de stora, snart 7 och 10 år, på www.busborgen.se i Västerås. De hade kul där.

Mien  

4 Responses to “Motljus på Gustavsvik”

 1. Veronica Says:

  kul att du rapporterar från sportlovet!

 2. Anna-Stina Says:

  Lyckligt komna över havet trots alla stormar, tydligen! Mien, ring mig när du har en lugn stund så vi kan prata mer om barnteatern på Folkan. Om du är medlem i Sudrets teaterförening bör även du ha fått meddelandet från dem. Kram! A-S

 3. Eva Gustafsson Says:

  Hej!
  Nu Mien finns Din sida på “Favoriter”, lättåtkomlig för hela familjen.
  Vi har också varit på badet i Örebro, men det var för stort för oss, och även om våra barn klarade sig hyfsat var det många barn man såg slog sig! -Lagom är bäst- Nu är sportlovet slut för vår del, skolan har börjat igen och allt går i vanliga rutiner. Jens blev mycket ridsugen efter Gotlandsbesöket och ridningen hos Maria och är nu anmäld till “killgrupp” i vår ridskola, han skall börja v 11, vi håller tummarna att han vågar stå upp för sitt intresse och fullfölja. Attans att barn inte kan vara schysta mot varandra, även om man “tullar lite på ramarna” vad gäller hur man ser ut, är intresserad av osv.
  Här är soligt och skönt i dag, jag tror jag skall sätta mej på verandan med min kopp kaffe, ha det gott och hälsa alla de Dina.
  Eva

 4. billericayrainbowpreschoolbillericay.2day.ws Says:

  I got this site from my buddy who told me regarding this website and now this time
  I am visiting this website and reading very informative
  articles at this time.

Leave a Reply