Vy från ett utedass

Igår natt mådde jag verkligen illa, var uppe flera gånger för att lätta på trycket. Svårt att säga om det var maginfluensa eller nyttjobboro. Jag bestämde mig trots illamående, för att åka till jobbet. H tyckte jag var galen och bad mig ödmjukast att stanna hemma. Så fick det bli. Somnade bums i soffan med Lilleman. Vaknar igen halv tio av att Svampbob fyrkant och Lilleman undrar om det inte är dags att åka till dagis snart. Masar mig iväg till Hemse och dagis. När jag ändå är ute och åker tar jag en sväng till Lukse där vi har några baggar.

dass

Hinner bara in på Lukse så inser jag att det var en felbedömning att åka dit. Får störta in på utedasset.

vy från ett utedass

Det är verkligen fridfullt och mysigt att sitta på ett utedass. Lämnar man dörren öppen har man sällskap av naturen.

trädsvamp

De här färgglada svamparna fick jag syn på medan jag satt och pausade på dasset. Resten av dagen igår sov jag som en stock.  Idag är jag på gång igen!

Mien

3 Responses to “Vy från ett utedass”

 1. Ingela Says:

  Du är ju bara för underbar. Det sista jag skulle ha funderat på i den situationen skulle nog varit om jag skulle fotografera eller inte. Krya på dig! Kram Ingela

 2. Selina Says:

  Hello to all, how is everything, I think every one is
  getting more from this web site, and your views are nice for new visitors.

 3. http://www.talkapple.net/uh/home/link.php?url=https://vimeo.com/brookwoodcamps Says:

  Awesome! Its truly amazing piece of writing, I have got
  much clear idea concerning from this article.

Leave a Reply