Det kom ett mejl!

 Det kom ett mejl och jag blev så jäkla glad! Tack snälla DU som tagit dig tid att skriva allt det här fina. Många kramar och lycka till med lammningen!

Mien

Hej Mien!
Det är din blogg som har fått mig att hålla humöret uppe den här vintern. Hittade den av en slump efter någon artikel på Förbundets (Fåravelsförbundets hemsida, Miens anmärkning!) hemsida. Du önskade ju att köpa vår gamla bagge Gannarve XX (han var tyvärr redan såld när du la in din förfrågan) i höstas så det är där den första gemensama nämnaren finns. Den andra är att jag läser till lärare för barn i de yngre åldrarna. Så jag kan roas åt både fåren och de anekdoter du skriver om (i första hand) dina barn. Har suttit många timmar på biblioteket för att försöka få något gjort då min laptop total havererade tre dagar före tentan skulle vara inlämnad. Ren panik. Men har då kunnat att gå ut på nätet och stillat ångesten med att läsa om hur era lamm (och alla andra får för den delen) egentligen är. Har till och med lyckats att skratta så högt att folk har tittat på mig och undrat om man har förlorat förståndet på riktigt.
Har ni scannat lammen ännu? Vi är så sena i år att vi inte kommer att göra det förrän nästa vecka eller så. Jag känner att abstinensen är svår för tillfället. Det där med listor och planera, vaccinera, omgruppera och klippa. Jag vill nu! Ska kanske säga att vi har 25 stycken tackor. Så så mycket av det tidigare nämnda blir det ju inte, till skillnad från er och de som har flera hundra tackor.
Men än en gång Tack för de små ljusglimtarna i livet som du lyckats att sätta ord på.
Hälsningar XX

Leave a Reply