What moves!

Hemmansägaren shakar loss!

Sorry! Jag var för trött igår kväll och somnade på soffan så det blev ingen bloggning! Nu är man inne i grottekvarnen, som mamma säger, igen. Möten till fem, hämta barn, laga mat, sova soffan….zzzzzzzzzzzzz. Då är det härligt att ta fram sådana här bilder! Här ser ni min käre Hemmansägare på dansgolvet! Han dansar som en gud! På disputationsfesten dansade vi hela kvällen, till halv tre på natten! Det var ett liveband med sångerskan Ako, en lokalkändis i Uppsala, jättebra musik! Förutom Hemmansägaren ser ni Jennys man, Åke, till höger och Jennys pappa, Stellan, i bakgrunden. Vilka karlar! What moves!

Mien

4 Responses to “What moves!”

 1. Julia Says:

  Vilken snygg bror jag har!

 2. Mats, kusinen i U-a Says:

  Japp Julia! En sån Snyggve tog taxi från Vindhemsgatan efter vårt after work, innan dansfesten. Det var kanske lite annat stuk kl 02.45 när han ringde på, glömt nyckeln…. Då knäade Hemmansägaren betänkligt, men vid gott mod!
  Hälsningar Mats.

 3. Veronica Says:

  Toppen att ni har haft kul, och H är väldigt välekiperad! Stor eloge till Klinte beklädnads. Men Mien, jag vill ha bildbevis från när du stuffar också!

 4. sonja Says:

  Håller med Julia, men i det här fallet är det en snygg svärson, som jag har. Det är så sant som det är sagt att”kläderna gör mannen”

Leave a Reply