Hantverk för kattälskare

Nissevikenolle

Ibland tror jag att vi lantisar inbillar oss att man måste vara så himlar uppklädd. Kolla in Olle här på disputationen. Olle jobbar (jobbade?) vid Oslo Universitet så han är säkert van vid att springa på en massa disputationer och sånt och vet hur man ska klä sig. Olle är för dagen klädd i jeans, Blundstones ( farmarkängor) och en fin tröja från Yllet. Det är väl snyggt nog? Blev jätteglad att Olles fru, Marie-Louise, hade kommenterat.  Marie Louise är konstnär, titta in på hennes fantastiska blogg här. Verkligen något för oss kattälskare!

en lerfågel som Marie-Louise gjort

Vi har faktiskt en fin lerfågel i ett fönster som Marie-Louise gjort. Tror H fick den av kusin Mats och Ingrid på 40-årsdagen. Visst är den fin?

en sockersöt sockersked

 Marie-Louise har en webbaffär också. Där kan man handla den här söta skeden som jag blev väldigt sugen på…

Mien

Leave a Reply