Lite skryt

I morgondagens GA ger jag mig på en av mina medarbetare på tidningen lite. Jag misstänker att mitt inlägg inte kommer att lämnas obesvarat. X kommer säkert att återgälda mitt påhopp, och det med råge! Jag är lite nervös för det nu. Brrrrrr, vad jag är nervös. Ska publicera texten här imorgon! För er som hänger med i GA kan jag säga att det handlar om MATKRIGET!

För att peppa mig själv tar jag fram kursintyget från Växjö Universitet som kom igår, det får man självförtroende av. Ni som har chansen, plugga på distans, det är toppen!

Mien

4 Responses to “Lite skryt”

 1. Åsa! Says:

  Ser fram emot mrgondagens GA, och grattis till väl genomförd kurs!!!

 2. Ingrid Says:

  Grattis till ditt VG! Och nu kommer man ju att få masa sig upp extra tidigt för att läsa GA i morgon! /Ingrid

 3. sonja Says:

  Det är inget skryt utan jag vet att Du har jobbat hårt för ditt fina betyg.Jag instämmer i tidigare kommentarer och ett varmt GRATTIS !

 4. appliance repair Los Angeles Says:

  Tack för hjälpsamma inlägg! Jag skulle inte ha kommit så här annars!

Leave a Reply