Hos frisören

frisörvänt

Lilleman älskar att gå till frisören. Om han fick bestämma skulle han gå dit varje vecka men det tillåter inte riktigt min plånbok. Idag fick han vänta lite på sin tur men det gjorde ingenting alls. Han gjorde sig bekväm i stolen och satt och njöt över att vara där.

balsamsprej

Lillemans frisör heter Victoria. Hon började med att ha i balsamsprej så att det inte ska göra ont att kamma.

klippklipp

Lilleman vet precis hur han vill ha det. Med säkra kommentarer styr han Victoria så att det blir rätt.

gröna fönen

Att bli fönad med gröna fönen är en njutning.

tuppkam

Och han var så nöjd, så nöjd med det färdiga resultatet. Det blev precis som han tänkt sig! Sedan kunde han naturligtvis inte ha mössa på sig. Det måste man ju förstå att man inte vill förstöra frisyren bara för att det är minusgrader ute.

snyggbrorsan

Stora brorsan blev nöjd han med. Han brukar säga till frisören innan de börjar klippa att:

- Jag vill ha det som det är nu!

Som tur är klipper de lite ändå.

nya vantar

Sedan gick vi till Hemse Sport och köpte reavantar. Stora syrran har suktat efter de där lurvisarna hela vintern. Men jag har tyckt att de varit på tok för dyra. Gissa om hon blev glad idag när de var på rean? Hemmansägaren tyckte de såg ut som ihältrampade kattungar och det blev hon inte lika glad över.

Mien

4 Responses to “Hos frisören”

 1. Åsa! Says:

  Ihjältrampade kattungar… Nu kommer dottern att tänka på det varje gång hon tar på vantarna:)

 2. Julia Says:

  Snyggingar!

  Faster Julia vill också ha ett par kattungar att stoppa händerna i.

 3. sonja Says:

  Så fina dom blev och jag är glad över att lilleman inte valde den gröna färgen denna gången. Det är toppen att dom vill gå till frisören utan godis lock och pock som en del andra i Hennings ålder måste lockas med.

 4. Ingela Says:

  Kul med frisörer. Jag har tidigare klippt hela familjen själv men nu vill 2 barn, 11 o 13 absolut gå till frisören. Maken och lillkillen snart 8 får jag fortfarande klippa, de är väl inte så nogräknade.

  Går ni till “Sax & Kam”? Kommer ihåg en kul historia om dem, gör du? Kram Ingela

Leave a Reply