Kallt!

fryser TV

Idag satt storebarnen och såg på film på datorn. Vi har rätt kallt på övervåningen då vinden ( tredje våningen) är helt oisolerad. Det drar hela tiden från vinden så man måste sitta invirad i täcke.

 en våning till

Jag har börjat ta in offerter på vad det ska kosta att isolera och inreda vinden. Lilleman har inget eget rum och jag drömmer om att göra en stor drängkammare på vinden. Golvet är helt OK däruppe men trappan kanske måste fixas till lite. Hoppas det inte blir alltför dyrt. Ska ta bilder i dagsljus så ni får se hur det ser ut däruppe. Jo, det finns fönster! Flera stycken!

Mien

4 Responses to “Kallt!”

  1. Veronica Says:

    Hoppas ni kommer igång med vinden! Nu finns ju ROT-avdrag också, så lite billigare blir det ju.
    Och vi har också en brant trappa upp, men det är ok att gå där om det finns räcken på båda sidorna. Trappan ni redan har upp till övervåningen är ju ganska brant, så alla är ju redan vana vid det hemma.
    Det är också perfekt att ha tv och sov-rum på en våning med sluttande tak, för sängar får plats längs med väggarna och det går att göra “myshörn” med hjälp av låga bord, stora kuddar och tjocka mattor.
    Go for it Mien!

  2. sonja Says:

    Hoppas det går att ordna. Kan man inte sätta in en spiraltrappa, som ju spar utrymme. Ett kanske dumt förslag från en som inte vet något om byggnation.

  3. go.flatserv.de Says:

    Excellent web site. A lot of useful information here.
    I’m sending it to several friends ans additionally sharing in delicious.

    And obviously, thanks in your sweat!

  4. Christine Says:

    With havin so much content do you ever run into any problems of plagorism or copyright infringement?
    My website has a lot of unique content I’ve either authored myself or outsourced but it seems a lot
    of it is popping it up all over the internet without my permission. Do you know any solutions to help reduce content from being ripped off?
    I’d truly appreciate it.

Leave a Reply