Dålig åtgång

Jag tycker det är så roligt med alla vinterfåglar. Jag älskar att sitta i köksfönstert och se på dem när de äter. Handlade frön och nötter på Granngården häromdagen för en förmögenhet. Jättedyrt var det!

missunnar 2

Men jag hade inte behövt vara orolig för kostnaden. Nötterna kommer att räcka länge.

missunnar 1

Det är nästan ingen åtgång alls på nötter, faktiskt.

Mien

3 Responses to “Dålig åtgång”

 1. Anna Says:

  Det kan ju vara så att kisse tror att du matar fåglar bara för hans skull. Så att han skall få lite kosttillskott? Och är det en fågelhund ni har, eller?

 2. Anna-Stina Says:

  Tips: Nöt- och fröätare som finns i trädgården nu vill inte ha maten på marken! Säd (om ni har gulsparvar och finkar) och solrosfrö går åt på marken liksom äpplen och fett. Koltrastarna unnar ingen annan en tugga äpple!
  Fixa upp de dyra nötterna på väggen, så kommer fåglarna trots bevakningen, tror jag! För någon dag se´n började en koltrast öva sig på vårsång och duvorna har ju pratat om kärlek länge. Snödropparna har nu visat att de har jobbat under snön och sträckt på sig lite. Ännu en vår att njuta!

 3. http://www.cannonfalls.com/ Says:

  Genuinely no matter if someone doesn’t understand after that its up to
  other users that they will assist, so here it happens.

Leave a Reply