Skumögd tonåring

Igår var vi på en flådig fest i Djupvik. Flera dagar i förväg försökte jag ordna med taxi hem men det var helt kört. Att ta ut en taxi från stan som skulle hämta i Djupvik och sedan köra oss till Hablingbo skulle kosta 1200 spänn. Det blev lilla rara mor som ställde upp. Hon inte bara hämtade oss mitt i natten, hon körde oss dit också! Tack!

Tyvärrrrr glömde jag kameran hemma, hade kunnat bli ett fint vimmelreportage. Men annars såg det väl ut ungefär så här igen:

What moves

Att bli körd till en fest av sin mamma väckte en del minnen till liv. Jag kände mig lite som en tonåring på pluggdans när jag kollade klockan hela tiden så att jag inte skulle missa att gå ut till parkeringen klockan ett på natten som vi bestämt. Enda skillnaden var att jag hade svårt att se klockan. Fick hela tiden gå till ett ljust utrymme för att se siffrorna eller så fråga andra om de såg vad klockan var. Måste skaffa ett par läsglasögon!

Mien

One Response to “Skumögd tonåring”

  1. sonja Says:

    Jag förstår inte att Du la så mycket tid på att ordna skjuts till Djupvik.Jag har det i generna sedan jag var förlovad med pappa. Vi körde halva vägen var och träffades vid Djupvik. Det tog ju bara 15 min att ses. Sedan flyttade jag ju till Vesterby och då blev det inte så många utflykter.

Leave a Reply