Skit i linsen

Esmeralda, en treårig saluki.

Vero kom hit idag för att låna och låna ut filmer. Jag beklagade mig över kameran och då sa Vero att det säkert bara kommit in någe skit i den. Jag höll den sen upp och ner och skakade kraftigt. Yes, då hoppade den igång igen och verkar nu funka som förut.

Jag tycker det är lätt att hitta motiv att fota, jag måste dock bli bättre på att fokusera mina bilder. Men det är så trist att läsa bruksanvisningar, så förbaskat trist.

Nu ringde de från Mickas djurtransporter och sa att de hämtar slaktlamm på onsdag. Det kom lite som en överraskning fastän det är jag som anmält lammen, jag har med flit förträngt det hela. Och vi har typ inte vägt dem. Kanske får vi ut med vågbågen imorgon bitti. Vågbågen kallas också i lammkretsar för skillsmässobåge, det är alltid någon av de äkta lammägarna som får den i skallen under själva vägningen och sedan är grälet igång. Jag ska ta en bild på bågen i morrn och visa hur den funkar. Jag önskar mig en bättre våg till höstens slaktleveranser, en sådan som man inte slår sig på.

Mien

3 Responses to “Skit i linsen”

 1. www.810b.810s.com Says:

  I am regular visitor, how are you everybody?
  This piece of writing posted at this website is really good.

 2. Forrest Says:

  I was suggested this web site by way of my cousin.
  I’m no longer certain whether this submit
  is written via him as no one else know such designated about my problem.

  You are amazing! Thanks!

 3. www.gamacz.cz Says:

  I will right away take hold of your rss feed as I can not find your e-mail subscription hyperlink or e-newsletter service.
  Do you have any? Kindly allow me recognize so that I could subscribe.
  Thanks.

Leave a Reply