Mamma….

Vero var här med sina och Gabriels jättefina barn. Hon sa att det inte är svårt att ladda upp min blogg. Jag tycker inte heller det. Ni som har problem, hör av er. Konstigt nog har faster Stina problem och hon har ju bredband! Mystiskt. Faster Stina har börjat ladda upp bilder på internet, jättefina på hennes katter. Hurra, säger jag!

Vi är mitt i lammning, jag har sagt det förr. De lammar hela tiden! Det är lamm överallt! De bäar så hjärtskärande så jag får ont i hjärtat: men ungarna är stora och tackorna har massor med mat, alldeles gul råmjölk. De är i övergod kondition skulle jag vilja påstå, H har petat i dem för mycket mat. Det är därför de får mellan tre och fyra ungar var….

Imorgon fyller H år. Vi har jättesmutsigt, alla springer in och ut med klövar och skor på. Och ingen har tid att laga mat. Därför bjuder vi min mor och H.s far på restaurang imorgon. Att gå på restaurang med morsan är en prövning. Hon lagar och gillar jättegod, stark mat och blir ofta besviken på smakerna på restaurang. Hoppas hon väljer hamburgertalrik eller nåt dylikt. Då vet man vad man får. Kebab eller annan stark mat gillar hon också. Halvlagad, smaklös mat får min mor att gå i taket. Snälla mamma, välj ett säkert kort! 

Mien 

4 Responses to “Mamma….”

 1. Raphael Says:

  I’m not positive where you’re getting your information, however great topic.

  I needs to spend some time studying much more or figuring out more.

  Thanks for great information I used to be looking for this
  info for my mission.

 2. newsbudz.com Says:

  I have been surfing on-line more than three hours these days, yet I never
  discovered any fascinating article like yours. It’s lovely value enough for me.
  Personally, if all web owners and bloggers made excellent content as you did, the web shall be a lot more useful
  than ever before.

 3. Nora Says:

  I think the admin of this site is genuinely working
  hard in support of his website, as here every material is quality
  based information.

 4. http://www.dicodunet.com Says:

  I know this if off topic but I’m looking into starting my
  own blog and was wondering what all is needed to get
  set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
  I’m not very internet savvy so I’m not 100% certain. Any suggestions or advice would be greatly appreciated.
  Cheers

Leave a Reply