Skraplotter och kusiner

Idag blev det inte så många bilder för jag har glömt min kameraladdare på jobbet. Batteriet tog slut! Det var annars en trevlig söndag. På förmiddagen städade barnen och jag. Eftersom det är så kladdigt  ute har man fullt sjå att hålla golven i trim. Vi hann inte ta oss an kökstakstvätt och spindelvävssopning som storligen behövs, det får bli i påsk.

Hemmansägaren fyllde år så hans far kom från Klinte med gamla mormor och två av barnens kusiner. Vi åt smörgåstårta och bönsallad, tyvärr inga bilder på det. H fick skraplotter och det var stor uppståndelse under skrapningen. Totalt tror jag att han slutligen vann 15 kronor. Men fortsättning följer.

Barnen påskpyntade. De tog ner ALLT pynt från vinden men jag hade som sagt inte batterier att fota allt. Ljuskronan blev så här fin. Imorgon ska jag lägga ut fler bilder, bland annat på barnens blå-gula påskris.

De här två kusinerna har väldigt roligt tillsammans. Det skiljer bara sex veckor på dem, vår Lilleman är sex veckor äldre. 

Och sen kom familjen Bladh från Klinte för att titta på lammungar. Och sedan kom Marie med en kompositörsväninna, men som sagt, batterierna tog slut.

Mien

2 Responses to “Skraplotter och kusiner”

  1. Anita Says:

    Vad jag har väntat på bilderna av mina små (och stora) smågullingar. Dom är nu för härliga. Jättetack Mien. Hälsa och gratta H från mig/Anita

  2. Åsa! Says:

    Gratta H så mycket, både till vinsten och födelsedagen!

Leave a Reply