Roma

lördag Kl 06:59

Nyss utkommen från duschen. Sitter och försöker tänka på allt som ska packas i bilen. Idag är det nämligen Hushållningssällskapets julmarknad i Roma och jag ska dit och (förhoppningsvis) sälja lite böcker. Det går trögt med bokförsäljningen så jag har fått lite dåligt självförtroende. Men det är väl bara att kämpa på. Undrar om det blir som sist, inne på Bokia, bara en massa tanter som vill prata och inte köpa. Nu ringer kyrkklockorna och det är hög tid att börja kånka bokkartonger. Vi hörs ikväll.

Mien 

2 Responses to “Roma”

  1. Veronica Says:

    Hurru mien. Kan du inte tämja GA så att de börjar länka till din blogg i dina krönikor! Och lycka till idag. Du är ju världens bästa.

    ps. Om din H inte har allt för fullt upp kanske han kan komma å kånka lite hos oss i morgon förmiddag?

  2. www.goodsforhome.ru Says:

    It’s impressive that you are getting thoughts from this article as well as from our dialogue made
    at this place.

Leave a Reply