Bagare?

lördagkväll Kl 20:58 

Kära blogg!

Efter dagens julmarknad på Lövsta har jag bestämt följande: jag ska sluta skriva och lära mig baka istället. Bröd verkar vara betydligt mera lättsålt än böcker. Jag är glad över allt bröd som blev sålt idag men nog smakar det lite surlimpa i halsen om jag känner efter…..

Jag hade väl lite otur igen kanske… hamnade längst upp på en övervåning, längst in i ett hörn. Ingen hittade mig. Jag tyckte verkligen att vi, faster Stina, dottern och jag, hade fixat till mitt bord, med ljusslingor och vackert pynt, men det hjälpte föga. Som tur var hade faster Stina med en stor skål med faster Bettans piggottar att bjuda på, annars vete fåglarna om jag haft några människor alls vid mitt bord. Och sedan så syntes det säkert att vi inte var riktigt bekväma där i vårt hörn. Det var inne och varmt, det var skramlig julmusik från CD-spelare och det var lysrörsbelysning.  Jag hade min ljuslykta med mig men alla former av levande ljus var förbjudna. Jag fick nästan ihop till bordshyran men om man räknar in de två lotterivinsterna man var skyldig att skänka Sällskapet och diesel tor Roma så gick jag back. Så nu har jag fattat följande beslut: imorgon åker jag inte dit. Jag är hemma och mår bra med mina barn istället, kör på simtävling och hockeyträning. Faster Stina håller ställningarna på Lövsta. Tack för det!

Mien

som ikväll råkade ut för att någon ristade in ett jättestort CP i dammet på bakrutan på bilen då vi var och handlade på Hemse. Inga andra bilar var drabbade. Ytterligare ett tecken på att övergå till någon annan verksamhet kanske?

6 Responses to “Bagare?”

 1. Veronica Says:

  Kanske idé att sälja både och? Tappa inte sugen nu Mien, bara för att bilen är lortig;-)
  Men det är nog en bra idé att stanna hemma, för det gör nog alla männskor en sån här dag. Fy vilket väder!

 2. Veronica Says:

  Dessutom så har du fler och fler besökare på bloggen! All time high igår ;-)

 3. Anna-Stina Says:

  Marknadsbröd är som trollsländor - vackra och lockande! Doftar dessutom, det har jag inte upplevt med de sländor jag hållit i. Men dina skriverier är mer som mitt hembakta bröd, mer tuggmotstånd och bra mycket godare än köptas!
  Sluta inte att skriva - jag vill ha många fler “gotlandslimpor” att tugga på! hälsar “faster Stina”.

 4. Franklin Says:

  Today, I went to the beach with my children. I found
  a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear and screamed.

  There was a hermit crab inside and it pinched her ear.
  She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I
  had to tell someone!

 5. Mariel Says:

  I absolutely love your blog and find many of your post’s
  to be exactly I’m looking for. Would you offer guest writers to write content to suit your
  needs? I wouldn’t mind composing a post or elaborating
  on some of the subjects you write in relation to here.

  Again, awesome weblog!

 6. Roseann Says:

  Hello, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering
  if you get a lot of spam remarks? If so how
  do you protect against it, any plugin or anything you can advise?

  I get so much lately it’s driving me insane so
  any assistance is very much appreciated.

Leave a Reply