Det som göms i tvätt

Det var absolut inte nya sängens fel men jag har knappt sovit i natt, legat och tänkt på den försvunna fårfickboken bara. Vilken tur att jag kontinuerligt registrerar i Elitlamm, vilken katastrof om jag inte gjort det! Alla data, vem som är mamma till vem, skulle då ha varit förlorade.

När Lilleman vaknade vid halv sex började han superkrångla. Han ville ha kläder på sig men det fanns inga som dög. Jag fick leta i en tvättkasse med ren tvätt efter ett par byxor till honom. Och se vad som fanns i kassen mer än rena byxor:

Så sköööönt att den är tillbaka! Jag måste ha slängt boken där då jag rusade in på toa. Och sedan har den ramlat ned bland rena kalsingar och barnkläder och legat där och gottat sig medan jag letade mig förtvivlad hela kvällen igår.

TEMPUR-sängarna är i alla fall supersköna. Det är som att lägga sig i ett hav med lera som formar sig efter kroppen.

Mien

6 Responses to “Det som göms i tvätt”

 1. Veronica Says:

  “Det är som att lägga sig i ett hav av lera”, haha. Det känns inte som en reklamslogan som Tempur skulle köra med själva.

 2. Ingrid Says:

  Grattis till de nya sängarna och till att Fårfickboken dök upp igen. Vi fick sängar i bröllopspresent av mina svärföräldrar och de sängarna har vi fortfarande kvar. De är ännu jättsköna och det måste ha varit superkvalité för nu har vi trynat i dem i 48 år. /Ingrid

 3. sonja Says:

  Häftigt att se att Jonas fötter inte sticker ut ½ meter utanför sängen, utan är anpassade till sängen. Jag tror att Ingrid har samma sängar som vi hade vid Vesterby,fastän våra höll bara i 30 år. Det var märket Ekens.

 4. Anna C Says:

  Jag förstår sömnsvårigheterna. En borttappad fårfickbok är ju som att tappa bort sig själv. Speciellt i lammningstider, då man inte har någon koll på varken vad det är för tid på dygnet än minder vilken veckodag det är. Jag gjorde så tillslut att jag och mamma har varsin bok för annars visste ingen av oss var den fanns. Så nu finns det i alla fall en liten chans att någon av oss har koll på läget. Jag håller även med den som sa att du skulle ta hand om dig själv. Om det så bara är att ta ett djupt andetag medans du tittar på de skuttande lammungarna. Hoppas att lammningen snart är över för er del och du kan återgå till något slag semi tempo. Vår har bara börjat så jag vet vad jag har att vänta mig. Jag får trösta mig med att det inte är lika många. Hälsningar Anna

 5. eng.bbreports.chameleon.eu Says:

  It’s going to be finish of mine day, however before ending I am reading this wonderful
  piece of writing to improve my experience.

 6. Ken Says:

  Usually I don’t learn article on blogs, however I would like to say
  that this write-up very pressured me to try and do it!
  Your writing style has been amazed me. Thanks, quite
  great post.

Leave a Reply