Ambulans?

Vi är superförkylda. Jättesjuka. Jag orkar ingenting. I förmiddags fick lille Henning jättehög feber. Och ont i huvudet. Han låg och skrek och skrek. Och höll sig för huvudet och vaggade hit och dit. Jag tänkte att det måste vara hjärnhinneinflammation. Sedan började han kräkas också. Och SKREK att han hade ONT i huvet.

Jag ringde sjukvårdsupplysningen. Känner typ alla där…idag var det syster Anita som svarade. Hon sa att hjärnhinneinflammation är ALLVARLIGT men mycket OVANLIGT. Hon sa att om min pojke inte var kontaktbar längre och blev stel i nacken så skulle jag ringa ambulans. Annars inte.

Då ringde jag Hemmansägaren. Han var kontaktbar. Han släppte allt han hade för händer på jobbet och kom hem till oss. Vi satt vid sonens sida. Och konstaterade att Alvedonen han fått hade hjälpt. 

Jag är trebarnsmorsa. Men shit vad nojjig man blir när de är sjuka.

Mien

2 Responses to “Ambulans?”

  1. Anna-Stina Says:

    Om man är ensam-morsa och har bara en klenod är man lika nojig fast klenoden är 30+, det kan jag intyga! Antingen det gäller bältros eller akuten efter cykel-krock.

  2. Veronica Says:

    Jag har också haft jättehög feber och frossa i natt. Och ont i nacken! Vad är det som går i Hablingbo?
    Veronica

Leave a Reply