Lille killen har somnat, alldeles febrig. Jag har feber jag också. Nu ringer H. Han kör stenplockningsmaskin hos grannen, klockan är 22:10 och det är beck mörkt ute. H vill att jag kommer ner till Bertels och tar kort med kameran som kommit hem från lagning (fick ut en ny på garantin…). Nattbilder till min blogg.

- Kommer att bli jättebra, säger han. 

Men jag tror han vill ha besök. Att jag ska komma ner och säga att de är duktiga.Jag får väl cykla ner. Kan passa på att natta lammen i de båda ängena. Vi har idag kört ner kraftfoderautomater men inget lamm har ännu klurat ut hur man kommer igenom rullgrindarna. De står utanför och ser luriga ut. H tipsade dem om att grupparbete kan vara bra. Måste ta en bild på det också. Grupparbetet.

Har just sett 9A, det bästa som går på TV. Älskar lärarna och eleverna. Alla är så duktiga. Om ni missat det MÅSTE ni kolla,

http://www.svt.se/svt/road/Classic/shared/mediacenter/index.jsp?&d=84983&a=1121529&lid=puff_1122428&lpos=extra_0

Man måste ha flash installerat med det finns gratis att hämta på SVT.

Lärare, det bästa yrket av alla! Men fårbonde och krönikör är också kul.

Mien

Leave a Reply