Dråpligt

måndag kväll kl 22.10

Först av allt så vill jag tacka mamma som hjälper mig med allt möjligt hela tiden, bakar sjuttitolv mjuka pepparkakor som ska säljas till förmån för dotterns klassresa till exempel. Lagar sonens favoritjeans och hämtar honom på simningen. Lägger upp lucialinnen (har visst glömt fråga dig om det i år…). Stort tack också till faster Stina som hjälpt mig i Roma hela helgen på marknaden. Servar med kaffe och macka och är behjälpligt på alla de vis.

Det var förresten faster Stina som tipsade mig om att kolla på Plus. Jag har nämligen varit utan mobiltelefon sedan i augusti. Jag köpte den finaste och dyraste mobilen i våras men så slutade den helt plötsligt att ta laddning. Lugnt, tänkte jag eftersom den stora firman i Visby, där jag köpte mobilen, även övertalade mig att köpa en försäkring. Egentligen har H och jag en deal om att bara köpa sådana här saker på Hemse men nu hade de ju ett sånt bra erbjudande i stan och jag råkade befinna mig där just då. Jag tog för givet att stora firman, i och med min försäkring, skulle ge mig en ny telefon i utbyte mot den trasiga. Men icke sa Nicke. Tre gånger har de rätt att skicka iväg telefonen på lagning. Min är iväg för andra gången. Första gången kom den tillbaka lika trasig som jag skickade iväg den. Mycket strul och krångel har det varit. Nu har den varit borta i nästan två månader och jag har inte hört ett knyst. H är övertygad om att jag aldrig kommer att få se den igen. Han skrattar när jag tar fram min tioåriga tegelsten och försöker knappa på de helt utslitna knapparna. Dottern, som är lika gammal som telefonen, skäms och ber mig lägga undan den så att ingen ska se. Jag är helt övertygad om att handlarna på Hemse aldrig hade låtit mig gå utan mobil hela hösten!!! Hädanefter ska jag handla ALLT på Hemse! Promise!

Nu till faster Stinas tips. Hon sa att Plus handlade om just det här förra veckan, mobiler som inte blir lagade utan bara skickas runt, runt. Ikväll gick jag in på webben och kollade på programmet. Det handlade om Lovisa och hennes trasiga kamera och Lovisa är en nära vän till mig! Hon flyttade från Buttle till Trosa förra året och nu satt hon där på dataskärmen och hade samma problem som jag. Dråpligt! Jag ringde henne genast och vi har nog pratat i en timme. Hon hälsar till alla hon känner genom

Mien

4 Responses to “Dråpligt”

 1. Veronica Says:

  Hemse är bäst på det mesta, men det återstår att se om det går att uppbåda några stjärngossestrutar i år för Gustav vill ha “trollkarlshatt och trollspö” till Lucia.
  V
  ps. Statistiken rusar i höjden Mien! Påminn oss om att fixa din “stats”-visare!

 2. http://yofreesamples.com/exit.php?url=https://www.explosion.com/134923/dr-lindsay-rosenwald-confirms-fbio-partnership-nyc-penthouse-listed-for-65-million Says:

  Hi, this weekend is fastidious in favor of me, because this
  point in time i am reading this fantastic educational post here at my home.

 3. Brookwood Camps Says:

  I visited several websites except the audio feature for audio songs current at this web site is in fact superb.

 4. Octavio Says:

  I think the admin of this web page is actually
  working hard for his web page, as here every data is quality based stuff.

Leave a Reply