Sikkerhetsnett

Våra barn älskar att studsa studsmatta. Förra året köpte jag en ny matta med nät. Mattan var billig och jag köpte den i en leksaksaffär. Lilleman tycker den är toppen men storebarnen säger att den suger. De börjar ju bli stora och vill ha nåt med bättre studs. Så med lite kreditgivning hos mor har jag nu köpt en kvalitetsmatta till barnen på Sportaffären i Hemse. De saluför också reservdelar och reparationskit! Och reservdelarna är inte dyrare än en ny matta, något som vi varit med om….. 

Nya mattan var lite krånglig att montera men som tur var gjorde Lilleman en ritning och sen hamnade varje skruv och mutter på rätt plats! 

Snacka om studs!

Lilleman tyckte det var läskigt att studsa utan nät men eftersom han inte gjort någon ritning på nätet än så har vi inte kunnat montera det.

Var ska den här mojängen sitta?

Och den här? Ska det vara så  j…..a svårt för mattillverkaren att bifoga en monteringsanvisning i paketet? Elof höll sig i bakgrunden då matte svor och var arg.

Ikväll har jag hittat en monteringsanvisning på norska på nätet:

Sikkerhettsnett: Finn stolpen (A) som har to hull. Fest toppdekselet (C) i det hullet som er naermest av stolpen…..

Säg Good Luck till mig!

Mien

Förresten, om någon vill köpa den gamla mattan så är den till salu för halva priset. Och den är i skick som ny. Passar yngre barn. Nät medföljer.

2 Responses to “Sikkerhetsnett”

 1. Jenny Lidman Says:

  Ja jisses jag säger då det.. ni har det inte lätt! (Jag hoppas du märker hur jag slinker undan att ge dig ett svar för något sådant har jag inte! :)

  Jag gör två observationer på dina föregående inlägg!

  1. Skol-dm i varpa! Jag reagerar som alla icke-norrlänningar gör när jag berättar att vi serverar palt i skolan däruppe, - coolt!

  2. Bohmans bunker = sexig byggnad! Hahaha…

 2. Patty Says:

  I’m not that much of a internet reader to be honest but your
  blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark
  your site to come back down the road. Many thanks

Leave a Reply