Det klarnar upp

Jag hade hoppats på ihållande regn ikväll så att jag slapp fixa med knytis och det. Men tyvärr, nu klarnar det upp…..

Nu blir ni väl snart sura på mig som håller på och klagar. Men det ÄR jobbigt att all ens lediga tid redan på förhand är uppbokad. När är det meningen att man ska sortera tvätt? Klippa gräs? Vila?

Missförstå mig inte, jag tycker det är roligt att ordna saker för barn, övernattningskalas, badkalas etc. Men VARFÖR måste vi föräldrar vara med? Kan det inte räcka om barnen träffas? När man som jag dessutom jobbat i skolan en hel dag så är man en social katastrof på kvällen. Förra veckan var det grillkväll med en annan klass. Jag gjorde som jag blivit ombedd, åkte iväg med grill bak i bilen. Grillen välte i en kurva och allt grillinnehåll spreds ut i bilen. Jag känner att jag typ har fått nog.

Mien

3 Responses to “Det klarnar upp”

 1. Anna C Says:

  Jag tänker på dig och vet att snart tar det slut. Snart är det sommarlov! (Se till att vila upp dig då, umgås med familjen och bara ta hand om dig.) Och vad gäller gnället kommer det att vara glömt till midsommar. Se bara till att stanna upp och bara andas så kommer du att klara även den här sista perioden. Kram.

 2. Åsa! Says:

  Varför ska allting ske precis innan sommarlovet och precis innan jul? Det undrar jag…

 3. admin Says:

  Anna C;
  Tack för pepping!

  Åsa;
  Ta bort december, maj och halva juni ur almanackan. Då kanske vi får frid snart.
  Mien

Leave a Reply