Vad är värst, egentligen

I morse hade Hemmansägaren en liten konflikt med Lilleman. Hemmansägaren tycker inte om att Lilleman använder upp alla våra kuvert. Hundratals med kuvert förvandlar Lilleman till brev/skräp som han skriver långa obegripliga haranger på. När Hemmansägaren så ska skriva sina fakturor finns det sedan inga kuvert all lägga dem i.

- Gör dina egna kuvert, sa Hemmansägaren till Lilleman.

Sagt och gjort. Snabbt klurade ungen ut hur man viker kuvert och nu massproducerar han kuvert. Det går åt mängder med tejp och papper och hela golvet är fullt med pappersklipp. Jag undrar: Vad är värst egentligen?

2 Responses to “Vad är värst, egentligen”

  1. sonja Says:

    Jag köpte 100 kuvert på ÖoB och jag förstår att de är slut för längesedan.
    Den lille mannen är mycket produktiv och genom att göra egna kuvert så utvecklar han sin kreativitet. Det värsta är att inte ha friska barn och vad gör väl några kuvert,lite papper och tape i det stora hela?

  2. Maj-Britt Says:

    Gläds åt detta initiativrika barn

Leave a Reply