Sol

Ute är det mulet och regningt. Då får jag den här teckningen av sonen:

Ett hus, en gubbe som spelar fotboll, en swimmingpool där man kan bada. Det finns också en trappa. Och solen skiner!

Mien

4 Responses to “Sol”

 1. sonja Says:

  Swimmingpoolen vet jag var han har hittat liksom trappan. Vi hade så trevligt lö-sö på Björkhaga. Tack för att jag fick njuta av glada barn som älskar att bada, spela boll och äta pasta med skinksås. Enligt en del så “är Björkhagastranden förstörd” , men jag gillar det nya läget med varm pool regniga dagar. “Det är för mycket fok där” ,men det går bra att åka till Thailand och Gran Canaria och frottera sig med andra svenskar! Det är väl mer statusfyllt kan tänka att vara brun i mars!

 2. Ingrid Says:

  Så härligt att ni har en sol i Hablingbo i alla fall, för här är den inte. /Ingrid

 3. Maj-Britt Says:

  Härligt med pool och sol en regnig dag. Vilken kille du har. /Maj-Britt

 4. Jenny Lidman Says:

  Lyckost dig som får en teckning när det regnar!
  För jag har bara regn hos mig.
  det låter väldigt underligt
  men jag har bara
  regn hos mig

  hmm det låter väldigt underligt
  men jag har bara
  regn hos mig
  (åå jag måste ha reeeeetat gudarnaaaaaa…..)
  (måste gjort nåt feeeel)

  …………….

  Det regnar här i stockholm idag
  du har det säkert bättre än jag
  Det händer inget särskilt, jag har det ganska bra
  men det regnar här i Stockholm iddaaaaag

  ….

  Ja. Låttitlarna bara “haglar” en dag som denna :)

Leave a Reply