Godmorgon

Hägsarve fredag !!!! 06:51

Kära bloggläsare!

Väckarklockan säger att det är morgon men om det inte hade varit för den kunde man tro att det ännu är midnatt. Det är jättemörkt ute. Fast jag känner mig pigg och det är man ju inte på natten. Idag är det fredag, härligt ur många aspekter. Vi behöver inte gräla om morgontidningen till exempel. H kom just in med hela famnen full med tidningar, Land och alla dess bilagor, GA och jag tror också ATL.  De morgnar då det bara är GA utbryter ett tidningskrig därnere i köket. Jag hävdar att tidningen är min då jag får den som frilansersättning. H tycker att så kan man inte tänka och säger att han måste läsa den före mig för sedan är den full av smör och brödsmulor. Och så har han den i evigheter, läser minsta insändare, alla vedannonser, tar den med sig in på toa….Vilket är värst? Att ta med den in på toa eller att få några ynka brödsmolor i den? Nu ringer kyrkklockorna, klockan är sju.

2 Responses to “Godmorgon”

  1. Veronica Says:

    Sen vi sa upp prempan på DN så krigar vi också om GA. Lösningen är att dela på tidningen! Ungefär vid utrikesnyheterna. Mittendelen innehåller tt-nyheter, insändarsidan (bästa biten), familjesidorna och annonserna plus ev. krönikor. “Utdelen” består av förstasidan, ledarsidan och lokalnyheterna och vädret. Sen sitter vi och säger “kan du skicka kulturdelen”, kan du skicka “ledarsidorna”, fast OBS med viss ironi;-)

  2. www.viziteurope.ru Says:

    Hi! Someone in my Facebook group shared this website with us so I came to check it out.
    I’m definitely enjoying the information. I’m book-marking
    and will be tweeting this to my followers! Superb blog and wonderful design and style.

Leave a Reply