Dofter ur ett äktenskap

I dag vaknade jag av ett klirr. Det var Hemmansägaren som sömndrucken slog ner en gammal flaska parfym i golvet, Chanel nr 5, som jag dumt nog har ståendes vid sängen. Jag använder aldrig den där parfymen så det var inte så allvarligt men….

H: Jävlar, nu åkte en parfym i golvet.

Jag: Mmmmm

Parfymen: Klonk klonk klonk

H: Vad satan! Det rinner ut en massa!

Jag: Mmmmmm

H: Det är typiskt dig att inte skruva på korken!

Jag: Vill säga: Det är typiskt dig att skylla ifrån dig men säger istället: Mmmmmm

H: Vad satan! Nu luktar det damparfym i hela jävla sängen.

Efter mycket bök och stök så hittar han korken och lyckas försluta flaskan. Jag har vädrat sovrummet hela dagen men det stinker av Chanel nr 5! Fast det luktar ju inte direkt fult. Undrar hur länge det kommer att sitta i?

Mien

One Response to “Dofter ur ett äktenskap”

  1. sonja Says:

    Jag vill påminna om att Marilyn Monroe alltid sov bara i Chanel nr 5!

Leave a Reply