No comment

Hägsarve lördag 12:55

Kära lilla blogg!

Jag går omkring här hemma… fel… jag har nyss kommit hem efter att ha kört  barnen på simning… och jag har så dåligt samvete över att jag inte är på julmarknad i Bläse och säljer böcker! Men det är sååå skönt att få en dag hemma (hm, många körningar är det), men tänk vad trevligt det kanske hade varit i Bläse, men tänk så mycket jag hinner fixa här hemma……. Jag önskar jag kunde klyva mig själv på mitten! Nu ska jag ner i skogen och hugga granris som jag ska pynta mitt stånd med imorgon då jag ska stå i stan på julskyltning och sälja böcker utanför Julia Hultgren. Man ska ordna en trivsam julstämning står det i kontraktet med Wisby Strövet. Jag känner mig inte så trivsam just nu men det är väl bara att trivas på. Nere i köket gallskriker tråringen, han har varit vaken sedan kl halv sex och är nu  helt färdig. Jag med, jag vaknade också klockan halv sex av att en treåring, samma som jag nämnde förut, drog i mig och ville att vi skulle gå ner och spela hockeyspel. Jipppi! Nu till nåt viktigt. Min blogglärare, Veronica, säger att det är viktigt att få kommentarer till sin blogg så jag vill gärna att ni lämnar en kommentar då och då! Under min text finns en knapp som det står NO COMMENT på, iblande heter den bara COMMENT. Tryck på den så kan ni lämna en liten kommentar. Det ska bli spännande. Nu ska jag leta rätt på tynnsaxen och bege mig ner i hemhagen och hugga granris.

Tack och hej, leverpastej!

Mien

One Response to “No comment”

  1. Anna-Stina Says:

    Julmarknaden i Visby blev ju trivsam (hm) utan granrisprydnad! Ungdomarna bredvid oss gladde med sin tjänstvillighet när de lekte akrobater för att skaffa den el som marknadsarr. hade utlovat, och skyfallet kom ju inte direkt! Väl hemma igen och allt upphängt på tork ringde jag kära syster för att lämna rapport. Inget svar - och DÅ kom jag ihåg att jag lovat komma till Langska huset där det var utställning och träffa henne, ifall jag kunde lämna dig ensam med den stora försäljningen av böcker! Det blev alltså dubbel-tji denna dag!
    Ser fram emot Tofta på söndag, där har vi tak i stället för hyrt marknadsstånd med presenningtak lika tätt som en tyllgardin!

Leave a Reply