Röj med systrarna

Igår kom mina systrar och hjälpte till. Lilla Bella däremot var inte till någon hjälp alls! Hon var en katastrof ute i loppisen. Försökte välta ut allt och rabba och dra ner från borden. Nej, hon fick gå ut därifrån.

Lillsyrran var en jäkel på att sortera gamla kläder. Det gick fort och lätt när hon var med. Man behövde inte stå och fundera alls:

- Kasta. Släng. Inget att ha! Kör på tippen! sa hon om det mesta.

Svågern fick köra till Hemse och hämta pizza, något som alla barn och mina anställda ungdomar uppskattade mycket!!!!

Alla kusiner älskar pizza.

Gustav kom förbi och lånade högtryckstvätten.

Martin kollade in lammen så länge.

Hemmansägaren tycker att jag ska byta bil. Han vill att jag ska köpa något med fyrhjulsdrift så att även min bil kan användas då man åker på lammronda. Vad tror ni, är det en Porsche Cayenne han menar?

Mien

6 Responses to “Röj med systrarna”

 1. Veronica Says:

  Haha, jag garvar på mig åt killen med arprikosfärgad piké och blommiga skorts som måste tvätta en redan glänsande ren bil!!
  Exakt HUUUR är ni släkt med de dära stekarna!

 2. sonja Says:

  Härligt att se sina barn samarbeta och inte vara osams om gamla prylar. Allt har sin tid som inte kan vridas tillbaka.Förr blev jag nostalgisk och lite
  ledsen när man såg hur det hade sparats, men nu tycker jag det känns skönt att slänga.Hoppas det kommer in mycket pengar! Gnälliga gubbar skall avhysas snabbt. Varför kommer man in om man bara står och trakasserar barn och är otrevlig? Det är som överförfriskade gubbar på restaurang,som står och försöker tjata hål i pannan på en. Det kanske behövs en trivselvärd i magasinet !!

 3. admin Says:

  Vero;
  Hemmansägaren meddelar att han bytt blöjor på båda killarna. Och att han tycker att jag ska köpa en Porsche Cayenne. De går så tyst, som en Fendt ungefär. Kvalitet helt enkelt, hälsar han……
  Mien

 4. admin Says:

  Sonja;
  Loppisen går bra. Inget du vill bli av med????? Nu när vi skapat en kundkrets????
  Mien

 5. sonja Says:

  Jag förstår vad du menar och jag vill bli av med massor. Vi kan väl ta min vind,vedbod,friggebod och källare, nu när ni har rutin och byggt upp en kundkrets ! Vendla är ju strålande och hennes sommarjobb till nästa år är klart. Jag jobbar på det under vintern och annonserar på Björkhaga. Jag behöver fler timmar på dygnet och vill fortfarande prioritera barnbarn och inte hålla på med gammalt skräp men får väl bita i det sura äpplet och rensa upp vid Vesterby.

 6. Lindsay Rosenwald Says:

  Hola! I’ve been following your web site for some time now and
  finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from
  Kingwood Tx! Just wanted to tell you keep up the good work!

Leave a Reply