Fårö, here I come!

Henning hittar vackra stenar på Karlsö

När Henning såg bilderna från Karlsö tyckte han att jag glömt den finaste, den när han visar sin runda sten. Han hittade massor med fina stenar. Vi hade sen en konflikt när vi skulle åka hem. Man får ju inte ta med någonting från Karlsö.

- Men varför? undrade Henning. Det finns ju så många?

Huset är en enda röra. Ingen har några rena kläder för jag hinner inte tvätta. Det har varit nåt varje kväll den här veckan. Simavslutning, grillkväll etc. Och igår kom jag hem sent. Var på Boda Borg http://www.bodaborgvisby.se/ i Follingbo med barnen. Och nu skulle jag använda helgen till att städa, klippa gräs, sortera papper men då ringer Hemmansägaren. Han är på Fårö och klipper lamm och vill att jag kommer upp dit över helgen med barnen. Jag träffade vår gemensamma bekant, Petter, på Karlsö också . Petter bor på Fårö och han bjöd in mig att bo över hos honom.

Om jag kan få grannen att hjälpa mig att köra in ensilage så sticker jag om några timmar. Fårö, here I come!

Mien

3 Responses to “Fårö, here I come!”

 1. Zaylin Says:

  Walking in the prensece of giants here. Cool thinking all around!

 2. ammngkg Says:

  A6peca hjjuhzneqnoj

 3. go.pnuna.com Says:

  I think this is among the most significant information for
  me. And i am glad reading your article. But want to remark on few general
  things, The web site style is ideal, the articles is really excellent : D.
  Good job, cheers

Leave a Reply