Hos Pernilla Å

Pernilla Å:s barn och Hägsarvebarnen leker

På väg till Fårö gjorde jag ett stopp hos Pernilla Å i Bunge. Hon är yrkeskvinna och lammbonde, precis som jag. Vi har bara träffats på nätet förut men det var som att vi kände varandra direkt. Vi skrattade och barnen lekte. Kanske var det som en nätdejt? Vi hade mycket gemensamt. Napplamm, visioner och glesbygsliv. Jag fnissade högt när Pernillas mobil ringde, det var en granne:

- Är lammen ute? frågade Pernilla oroligt.

Men de ville bara ha sina lamm klippta och undrade om hon hade Hemmansägarens mobilnummer.

Så är det för mig också när en granne ringer, man tror alltid det värsta….Jag var så glad när jag åkte från Pernilla, jag hade träffat en själsfrände!

Jag har frågat Pernilla om lov att lägga ut bilden på barnen, jag frågar alltid innan jag lägger ut bilder…..snart ska jag anmäla min blogg till tele- och poststyrelsen också så det blir riktigt rätt….. I sommar kommer jag med alla barnen, Pernilla, och badar med er i Bungeviken. Henning vill sova över men jag tar med tält!

Mien

3 Responses to “Hos Pernilla Å”

 1. Pernilla Says:

  Välkommen åter! Vi klipper lammen i augusti och då kan ni hänga på H och få en heldag/helnatt på norr. Om inte får ni prova Bungeviken tidigare på sommaren. Ni får väl kontrollera upp det som vi har hört att “De på norr har mindre vedhögar och mindre renoverade gårdar än de på sudret” …… ;-)

  Hur skickar man mail istället?
  Fina bilder från Fårö.
  Kul med en nätdejt!
  /P

 2. admin Says:

  Min mejl är hagsarve@telia.com
  Tack för kläderna! De kom väl till pass, har inte hunnit tvätta på länge….
  Jag tyckte era lammungar såg väldigt fina ut för att vara gimmerungar! Lycka till resten av säsongen!
  Mien

 3. Åsa Sjöberg Says:

  Hej!
  Skicka din mailadress snarast så ska du få inbjudan till grundkurs för valpar! Åsa

Leave a Reply