Hos Wahlgrens

Idag var Hemmansägaren hos Wahlgrens i Gothem. Tummungs är gårdsnamnet. Han for dit och tog med sig både min kamera och min HUND! Hallå, vem är det som bloggar egentligen? Här får vi se Eriks och Monas foderanläggning. Det ser jättefiffigt ut. Jag måste åka dit och titta. Själva utfodringen sköts med en Avant.

Hur fick Hemmansägaren sin lammklippningskompis Niklas att ställa upp på den här bilden??? Har Niklas fått betalt? Hur mycket? Niklas är nämligen tämligen tveksam till Japanska spetsar som fårhundar. Lady är här med för första gången och klipper lamm. Jag är orolig att hon stått och skällt en massa. Får inget klokt svar av H. Alltså har hon skällt???? Mona, skällde hon?

Fine Erik Wahlgren på en inte alltför fin bild. Erik och Mona har två lammbaggar. De heter Jonte (Jonas) och Emrik. Hade varit kul att få se dem också. Men Hemmansägaren är inte en fullfjädrad bloggare ännu. Förresten tycker jag snart att han kan skaffa sig en egen blogg.

Mien

4 Responses to “Hos Wahlgrens”

 1. Mona Says:

  Roligt att få träffa Lady, hon är sååå söt. Upplevde inte henne som skällig. Det var bara när någon av våra vita lamm (leicester) kom i närheten som hon måste säga ifrån. Lady skötte sig bra ( det gjorde H också) och är välkomna tillbaka till Tummungs och då får matte gärna komma med.

 2. admin Says:

  Mona;
  Kanske trodde lady att leicestrarna, eller vad det nu heter i plural, var några slags jätte japanska spetsar? Skönt att också H skötte sig bra och inte sprang runt och skällde!
  Mien

 3. Winders Says:

  Found this post interested, added to bibsonomy

 4. oktlife.ru Says:

  Good day! I could have sworn I’ve visited this website before but after browsing through some of the posts I realized it’s new
  to me. Anyhow, I’m definitely pleased I came across it and I’ll be book-marking it and
  checking back frequently!

Leave a Reply