Varför män inte skriver rådgivningskolumner

 Fick den här på mejlen. Den är gammal, men lite kul ändå. Ha, ha.

Mien

 Varför män inte skriver rådgivningskolumner:

Fråga:
Kära Walter, jag hoppas att du kan hjälpa mig. Häromdagen när jag åkte iväg till jobbet, lämnade jag min man i huset tittandes på TV, som vanligt.

Jag hade inte hunnit långt när motorn la av och stannade. Jag promenerade hem och bad min man om hjälp. När jag kom hem kunde jag inte tro mina ögon! Han var i vårt sovrum med vår grannes dotter. Jag är 32 år, min man 34 och grannens dotter 22. Jag och min man har varit gifta i 10 år.

När jag konfronterade honom bröt han ihop och erkände att de hade haft ett förhållande de senaste sex månaderna. Jag ställde ett ultimatum:
Bryt med henne eller så lämnar jag honom. Han har blivit av med jobbet för sex månader sedan och säger att han har känt sig deprimerad och värdelös sedan dess. Jag älskar honom väldigt mycket, men sedan jag gav honom mitt ulitmatum har han hållit sig på sin kant. Han vill inte gå på familjeterapi och jag känner att jag inte når fram till honom. Var snäll och hjälp mig!

Vänliga hälsningar
Sheila

Svar:
Kära Sheila

En bil som stannar efter att ha körts en så kort sträcka kan bero på en massa olika fel i motorn. Börja med att kontrollera att det inte är några stopp för bränslet. Om det är okej, kolla insprutningen och att det inte finns lösa kablar. Om inget av detta är fel, kan det bero på bränslepumpen, att det är för lågt tryck till motorn.

Hoppas att detta hjälper,

Walter

4 Responses to “Varför män inte skriver rådgivningskolumner”

 1. Markus Says:

  Jag förstår inte riktigt… Menar du att det skulle vara för lite olja på motorn eller något annat fel som “Walter” inte nämner i sitt råd?

 2. admin Says:

  Markus;
  Ja, du…..du om någon kan väl det här med motorer och sånt!

 3. Åsa! Says:

  Den må vara gammal, men jag har aldrig hört den förut! Riktigt bra! :D

 4. http://omsk.mango-office.ru Says:

  Why visitors still make use of to read news papers when in this technological
  globe all is available on web?

Leave a Reply