Det lönar sig att skrika

Jag har tio minuter på mig. Jag ska göra en snabbloggning. Stora syrran vill att jag ska skriva att det lönar sig att skrika sig till saker. Hon har skrikit så mycket nu att rummet nästan är klart. Och som vi har målat. Och kladdat.  Och kladdat. Jag har många proffshantverkare i släkten, det påminde syrran mig om:

- Ha, ha, när folk kommer hit och får se hur vi kladdat!! Ha, ha…..

Hon har en annan humor än mig.

Färg everywhere.

Jag skulle så gärna lägga in nytt trägolv och ta fram det gamla bjälktaket. Men nu är pengarna slut. Det fick bli en fuskrenovering. Vi målade över den gamla, fula korkmattan. När vi i nättres öppnade väggfärgsburken så blev vi lte förvånade. Vi hade beställt off white, vitt med lite grått. Men…….den var blå???? Jag sa till syrran:

- Vi skiter i det här och byter färgen på måndag.

- Nej, mamma, blått är OK. Vi kör!

Tommy…….

 

….hur tänkte du här? Vitt? Blått?

Finast blev det gamla papptaket. Färgen jag fick av Tommy var toppen. och jag hade säkert fått byta ut den blå väggfärgen också men vi hann inte.

Kan man köra hem en granne, en fredgskväll, som somnat i soffan?

Grannens husse kom och smakade av den nyrökta tackfiolen. Så himlar god!

Och så repade barnen inför dopet i Klinte kyrka som startar om 42 minuter. Måste gå nu…..

Och den där Lady…..Hon är full med färg. Hon smiter in och kliver runt på nymålade golv och springer sedan runt och stämplar överallt.

Mien

3 Responses to “Det lönar sig att skrika”

 1. Ingrid Says:

  Så underbart att se att du skriver “nättres”, det gillar jag. Dagen före igår kallade ett av mina barn för “förrgens går”. Hoppas det går bra med dopet!

 2. Anonym Says:

  Blått? Tja, inte ser det offwhite ut i alla fall. Fast Vendla gjorde rätt tycker jag som satsade på att måla när du hade lite tid över. Nu blev det ju gjort i alla fall och det ska ju ändå in möbler och grejor.
  Och golvet finns ju kvar därunder!

 3. admin Says:

  Ingrid;
  I nättres är ett fint uttryck.

  Anonym;
  Du har nog rätt. nu blev det gjort.

Leave a Reply