Konstaterat fall

 Och det här meddelandet fanns på mejlen idag då jag kom hem:

Konstaterat fall

Havdhem Skola

Vi har nu fått ett konstaterat fall av svininfluensan på skolan och har vidtagit åtgärder enligt kommunens handlingsplan. För mer info se kommunens hemsida. Vid frågor kontakta sjukvårdsupplysningen i Gotlands Kommun.

Personalen Havdhem skola

Storar brorsan var rejält sjuk förra veckan men är nu frisk. Ingen annan är sjuk här. Hoppas det håller i sig för på fredag åker jag med storebarnen på simtävling i Sthlm. Inte kul att ligga influensasjuk på en luftmadrass på ett fritis precis. Och någon vaccination verkar det inte bli förrän efter jul för oss sudergutar.

Mien

One Response to “Konstaterat fall”

  1. Ingrid Says:

    Det ser inte ut att bli vaccinering av någon sort ännu på länge Den här tiden har man ju annars bruka få sprutan mot den vanliga influensan. I år blir det visst varken det ena eller det andra. Det hela är lite konstigt tycker jag.

    Hoppas att ni klarar er, så att det blir en trevlig utflykt till Stockholm!
    /Ingrid

Leave a Reply