01:19 och 04:39

Hej!

Inatt har jag inte sovit så mycket. Såg att jag skickat mitt Mejl från gården till GA 01:19 och att jag sedan skickat en korrigering klockan 04:39. Det är kanske svar nog på om jag kan tänka mig att kåsera varannan vecka…….

Nu är klockan 04:40 och vi ska sitta i bilen om en kvart för att sedan åka mot färjan. Kommer tillbaka på måndag. Håll nu tummarna för att det går hyfsat fr barnen i simtävlingarna. Inga diskningar, tack!

Nu är det ett jäklar liv här för lady har tuggat sönder ett stearinljus i syrrans säng.

Vi hörs!

Mien

8 Responses to “01:19 och 04:39”

 1. Veronica Says:

  ha det så bra i stockholm nu, och jag tror du har rätt. om du inte kan sova nätterna innan skick, så blir det för många sömnlösa nätter om du skriver varannan månad.

 2. Veronica Says:

  varannan vecka dårå.
  ps. du har för höga kvar på dig, typisk “duktig flicka” som har svårt att vara nöjd med det man presterar, fast man alltid är typ bäst.

 3. Anna-Stina Says:

  Lite oroligt att läsa att du ska köra bil med barnen till Visby när du är så trött. jag Tänker på hur irriterad jag blev att kolla in 4-5 olika hastighetsbegränsningar på och av och på igen bara på en 3-milafärd Klintehamn-Grötlingbo i går, lite olika väg dit och hem.
  Hoppas allt går bra i Stockholm och att du får möjlighet att ta lite bilder av barnen.

 4. Ingela Says:

  Lycka till i helgen. Vår helg är dessvärre full av aktiviteter annars hade jag kommit och hälsat på er. Vi får ta det en annan gång helt enkelt.

 5. ninni Says:

  gomorron!
  Härligt kåseri idag i GA (21/11) som jag köpte bara för att jag såg din glada nuna på framsidan.
  Riktigt riktigt bra!
  kram
  ninni

 6. Ann-Marie Says:

  Heja Mien! Vilket kåseri Du fick till det idag. TOPPENBRA!!!
  Inför Gud är alla lika och Jesus älskar alla barnen sägs det, men frågan är om det gäller också. Det talas alldeles för mycket om skuld och synd i kyrkan när en del präster håller predikan. Vem vet hur Jesus hade det med sin kärlek förresten, han hade ju många män i sin närhet.
  Kram till Dig från Ann-Marie

 7. Ingela Says:

  Stor frustation! Kan inte se att det går att läsa kåseriet på GA’s hemsida. Är det inte meningen att vi stackars fastlänningar ska få del av detta? Dottern pratar bara om New Moon. Hon läser nu den fjärde boken i Twilightserien och himlar med ögonen när hon pratar om den. Jag behöver också nåt att läsa.

 8. admin Says:

  Vero;
  Tack för uppmuntran! Visst är det väl lite duktigflickasyndromet, samtidigt som jag tycker att en text som ska publiceras måste vara genomarbetad. Det är ju ingen blogg precis. På bloggen hinner jag inte alltid korrigera och läsa igenom. Men jag tänker att bättre skriva något, även om det är lite fel, än att inte hinna skriva alls. Och då tänker jag blogg alltså!

  Ingela;
  Så kul att du försökte ta dig ut till Eriksdalsbadet! Det hade varit jätteroligt! Jag hejade på din granne, hoppas hon kände det.
  Mien

  Hej Ninni!
  Antar att det är svensklärar-Ninni som talar? TACK för berömet! Så glad jag blir att du gillade krönikan!

  Anna-Stina;
  Faktiskt, jag kände mig pigg då jag skulle köra. Även om jag vet att man bör sova mer. Men en deadline är en deadline….

  Ann-Marie;
  Tack för berömet! Det verkar vara många som irriterar sig på samma sak som jag och det värmer. Kanske är det så att det som är negativa till samkönade par får alldeles för mycket plats i media?

  Mien

Leave a Reply