Hemma

Kära vänner!

Tack för alla era uppmuntrande kommentarer till mig här på bloggen, de värmer så mycket!

Nu är vi hemma igen! Det har varit jätteroligt att vara med på aquarapid, en av de största simtävlingarna i Sverige för ungdomar! Ni anar inte vilket myller av tränare, simmare och föräldrar!

Det har gått jättebra för klubbarna, Wisby SS och Hemse BK, vi åkte ju tillsammans. Alla ungdomar som var med har gjort personliga rekord och Wisby SS lyckades även knipa 7 finalplatser och kom hem med ett förstapris! Det var första fastlandstävlingen för mina barn och det har varit så roligt! Bilder kommer ikväll, både till bloggen och om tidningarna vill ha!

Ni vet, det finns ju hockeymorsor, jag har en svägerska som är en riktig hockeymorsa med allt vad det innebär. Men efter den här helgen kan jag nog titulera mig simmamma. Det är ingen vila precis att vara ansvarig för fem ungdomar på en sådan här tävling. Se till att alla är på rätt ställe, rätt gren, rätt heat, rätt bana. Att de äter på rätt tider innan loppen, värmer upp, byter om, håller sig varma, håller rätt på grejerna. Ja, jisses, men det har varit såååå kul och ungdomarna har varit fantastiska! Och jag åker gärna med igen!

Här hemma har det också gått bra! Mamma var här lördag och fejade. Tack! H har jobbat som bara den, stallat in lamm, röjt skog och målat dörrar och allt vad han hunnit med.

I lördags var det ett fantastiskt fint reportage i GA om Enter/Shift, Aspergerklassen på Folkan där jag jobbar. Fina bilder på våra ungdomar och faktiskt, en fin bild på mig! Tyvärr tror jag inte att man kan hitta den här artikeln på nätet då de inte brukar lägga ut söndagsreportagen. Måste också säga att det inte var jag som tipsat tidningen om Enter/Shift utan det var GA själva som sökte upp oss.

Mien

One Response to “Hemma”

  1. veronica Says:

    hej mien! ser fram emot bilder på ALLT!
    veronica
    ps. Simmamma? hm, det känns inte helt rätt. det måste väl ändå vara simmarmamma, om det nu heter hockeymamma och fotbollsfarsa.
    eller kanske crawlingmamma, haha, istället för curlingförälder ;-)

Leave a Reply