Fullmåne från köksfönstret

Hej!

Är det konstigt nu igen? Tar det tid att se bilderna? Jag gör ju precis som förut, förminskar dem på bredden och då ska längden följa med. Har ni problem med att ladda upp mina bilder? Den här tog jag nyss, från köksfönstret. Min granne Carolin och jag har tagit ett par glas vin och talat om livet. Och så fick jag en fantastisk sommarbukett med vilda blommor, får ta kort på den imorgon. Jag njuter av att få vara hemma och jobba. Målar i flygeln, sköter om  några stackars lamm som blivit sjuka av fästingbett och bara är med barnen.

Lovely!

Mien 

2 Responses to “”

  1. Anna-Stina Says:

    För mig inga bekymmer med bilderna nu. De kommer fram på ögonblicket, och lika fort går det att föra över dem till min mapp “Miens bilder”. Och fina är de!

  2. Pernilla Says:

    Vilken fantastisk bild! Nu vill jag också få ledigt för att få fixa med lite trevliga “måsten” och ägna mig åt barnen. Jag har inga problem med att ladda upp bilderna.

Leave a Reply