LAN och varma fläcken

På tisdagar undervisar Jonas i Fårösund. Han har precis halkat iväg. Jag sitter här och funderar på hur långt det är till Fårösund från Hablingbo egentligen. Vi har sex mil till stan och sedan är det väl sex mil till? Det måste bli en 25 mil fram och tillbaka? Piece of cake tycker väl folk från norra delen av Sverige. Jonas tycker också det går bra men hade han inte haft fyrhjulsdriften den här vintern så hade det varit läskigt.  

Killarna har köpt ett spel som gör det möjligt att LANA. Att LANA är att tävla mot varandra. Större pojkar , typ mina elever, brukar göra det på datorer. De kan vara vakna flera dygn och bara spela, spela. Med de här småkidsen LANAR på Nintendo. Och de får inte vara vakna hela natten. Roligt har de i alla fall.

Elof är sur för att någon ställt tvätten så dumt så att han inte riktigt kommer åt varma fläcken. Vi har ju en speciellt varm fläck i golvet som han helst ligger på, hela dagarna.

Lady fattar ingenting av varma fläcken.

/ Mien

6 Responses to “LAN och varma fläcken”

 1. sonja Says:

  Det här är väl bara början. På Säve invaderades matsalen av lanare som levde bland pizzakartonger och matrester och sovsäckar en hel helg.Dödströtta på måndagen och ofräscha, men det gjorde mig inget för jag hade ingen undervisning på måndagar hahaha–
  Nu fattar jag varför den röda missen låg och tryckte i korridoren i julas.

 2. Ingrid Says:

  Katter har en enorm förmåga att hitta varma och goda platser.

 3. Åsa! Says:

  De är proffs på att hitta värme dessa katter. Fast varför min katt ska ligga PÅ MITT HUVUD på nätterna förstår jag inte, där kan det väl inte vara så varmt?

 4. Ingela Says:

  Även hundar är duktiga på det. I alla fall min söta lilla tax för många år sen. Hon hade en favoritplats där det alltid strömmade värme.

 5. Adelaide Says:

  I know this web site provides quality based content and additional stuff,
  is there any other web site which offers such information in quality?

 6. Ngan Says:

  You ought to take part in a contest for one of the best websites on the internet.
  I’m going to recommend this website!

Leave a Reply