Jag fotograf?

Nej nej! Nu tittar ni åt fel håll!

Syrran bad mig ta bilden till Välkommen till världen, Gotlands Tidningars sida med nyfödda bebisar. Jag blev väldigt hedrad! Jag har ju faktiskt tagit en del schyssta bilder på sistone. Senare förstod jag att anledningen till att hon bad mig är för att hennes karl har brandkårsjour och kan inte lämna Klinte för att åka till fotografen i Visby. Hursomhelst, det gick mycket dåligt för mig när jag skulle fota. Den där lille Lukas, han i randigt, var absolut inte samarbetsvillig. Inte heller föräldrarna som ni ser här. Jag tror faktiskt inte det blev en enda bra bild fastän jag kanske tog 20 stycken.

Men våra barn tycker bilderna är jätteroliga. De vill se dem om och om igen. När Lukas skriker, när det ser ut som om syrran tappar bebisen etc. Kanske blir de roliga i vårt fotoalbum.

Hemmansägaren har utlovat 50 mm regn i natt. Dottern ska nämligen tälta i trädgården med en kompis. Kanske ska jag hänga ut lite tvätt också.

Mien

4 Responses to “Jag fotograf?”

 1. Ingela Says:

  Och jag som undrade så varför det hela tiden måste regna på midsommar. Nu vet jag att det är Vendlas tält och din tvätt som är orsaken. Jag önskar jag såg syrran framifrån, det var så länge sen. Hoppas ni hade en härlig midsommar. Det hade vi, trots regnskurar och en hel del blåst här på gränsen mellan Småland och Östergötland. Kram

 2. Åsa! Says:

  Finemang, då tvingar jag ut mina ungar i trädgården för tältning också, kan det bara hjälpa så!!!

 3. Jonas Says:

  If you are going for most excellent contents like myself, only go to see this website every day because it provides
  feature contents, thanks

 4. Stephanie Says:

  You’ve made some good points there. I checked on the web for more information about
  the issue and found most individuals will go along with
  your views on this website.

Leave a Reply