Kolhydratladdning!

Idag åker Jonas och barnen till Småland. Kvar hemma blir Henning och jag. Vi ska se till så att alla förlossningar går bra. Så att alla små lammungar blir omhändertagna av sina mödrar. Så det inte blir några nya Gullan-napplamm. 

Visst är Gullan söt och rolig. Men räknar man på det är det fullständigt vansinnigt oekonomiskt att hålla på med napplamm. Napplamm kan man aldrig undvika men Gullan tex skulle vi kanske ha lunnat rädda. Hon blev till efter Per Burgars 50-årsfest. Vi var så trötta morgonen efter så vi orkade inte upp. När jag kom ut vid halv åtta sprang Gullan där alldeles vilse. Hennes mor, en gimber, hade först fått Gullan och när hon sedan fick Gullans bror så tappade hon bort Gullan. Och sedan ville hon inte ha henne. Inga kalasnätter i lamningen har vi lärt oss på detta!

Jag tror Gullan ska ha tvillingar i år, så rund som hon är om magen.

I helgen ska jag städa också. Se så vår storgård ser ut. Och så alla drar in. Kladd, kladd, hund- och kattassar everywhere. Gullan har konstig frisyr. Jonas har bara klippt henne på halsen och på magen eftersom hon är ute på promenader så mycket och det är ju ännu kallt ute.

Idag är det fredag! Och det betyder promenad med trassliga trion!! Nani, Buster och Lady, järngänget på Hemse!

Hoppas, hoppas det nu går bra där i Nässjö! Det har tränats och tränats, minst fem tusen meter varje pass! Och så har det varit sträng dietkost senaste veckorna, kolhydratfattig GI-mat. Jag har lagat mycket bulgur och kött, enligt tränarens anvisningar. Barnen har tyckt att det varit gott. Men idag ska det kolhydratladdas! Pasta! Pasta! Pasta!

Heja Heja Hemse BK!

Heja ! Heja!

Hoppas nu bara Jonas kommer ihåg att det är på Eksjö stadshotell de ska bo, inte Nässjö, som han trodde igår! Kör till Eksjö!

/ Mien

6 Responses to “Kolhydratladdning!”

 1. sonja Says:

  Jag håller tummarna för Vendla och Emrik i Nässjö! Lycka till önskar mormor som tycker simtävlingar är jättekul. Emrik ser stark och vältränad ut och gör han samma fina starter och vändningar som på Vårplasket så kan det bara bli jättebra resultat.

 2. Anna Says:

  Då håller jag tummarna för Mien och Henning som är hemma och ska rodda i land alla nya lammungar. :) Heja Heja! Hoppas att det har gått bra när resten varit borta.

 3. Joel Says:

  I love what you guys are usually up too. Such clever work and exposure!
  Keep up the awesome works guys I’ve incorporated you guys to blogroll.

 4. Loyd Says:

  What a information of un-ambiguity and preserveness of valuable know-how regarding unexpected emotions.

 5. http://www.chitaitext.ru/ Says:

  Simply wish to say your article is as astonishing.
  The clearness to your post is simply great and i
  can suppose you’re an expert in this subject. Fine along with your permission let me to snatch your RSS feed to stay up
  to date with coming near near post. Thank you one million and please continue the gratifying
  work.

 6. Elaine Says:

  Hello to every body, it’s my first visit of this blog; this web site carries amazing and actually good data
  in support of visitors.

Leave a Reply