Dog tired

Vi turas om att gå upp på nätterna och titta till lammen. En går ut vid ett, näste halv tre etc. Lite trött blir man väl men det är inte så farligt.

Tröttast av alla är dock Lady.

För hon springer med alla ut. Flera gånger per natt är hon ute och kontrollerar att allt är som det ska. Det blir inte mycket sömn för henne.

Så fort hon får en chans under dagen nickar hon till på det här viset. Snacka om dog tired!

/ Mien

4 Responses to “Dog tired”

 1. P Says:

  Här är det full rulle nu! Det är underbart men samtidigt jobbigt (för alla tydligen…) under den här intensiva perioden.

 2. sonja Says:

  Lady är jättefin antingen hon sover eller är vaken. Jag har haft jätteproblem med datorn sedan Martin hjälpt mig med HB:s nya inloggning.
  Efter en dags strul med kontakter i och ur och kundsupport hos både HB och Telia så hoppade fanskapet igång plötsligt??? Undrar om man vågar släcka ner? I em har jag lyssnat på Bison och hans resa på cykel i Baltikum. Jätteintressant!

 3. admin Says:

  P;
  Åh, så synd att vi bor så längt ifrån varandra! Det hade varit kul att se hur ni har det. Ja, det är en intensiv men rolig period. När det är över kan jag aldrig riktigt fatta hur vi klarade av det. Men det gör man. Hoppas Hägsarvegimbrarna sköter sig bra och får fina barn.

  Sonja:
  Jag har saknat dig! Tur att det bara var nåt fel på datorn. Bisons resa vill jag också lyssna till. Han är en god berättare.
  / Mien

 4. Marieberg Says:

  Vilken supertrevlig och intressant blogg jag hittade till här då! :-)

Leave a Reply