Möten och möten

Några bilder från igår. Olivia och Vendla nyss hemkomna från ridskolan.

Och som alltid när Olivia är nyborstad så måste hon rulla sig.

Salmis får en kram

Missi bor verkligen vid Hägsarve nu. Hon springer in och ut. Mest ut.

En riktig grisvecka är vad vi har framför oss nu. Möten, möten och åter möten. Varför i jisse namn envisas alla med att lägga möten i april / maj samt december när man har som mest? Varför kommer alla på just i maj att det ska mötas så otroligt mycket? Och utvecklingsamtalas? Tänk om man kunde ha haft lite sådant i februari / mars istället? Nu är det slutterminspurt på Folkan, omdömessättning, skolresa för mig nästa vecka etc. Vi klarar det. Största krånglet är väl att vi bara har en bil. Igår lånade vi bil av Henrik och Markus och Marie. Idag av Markus och Marie.

När det är som vackrast ute, då ska det mötas som värst. Har aldrig fattat det där.

Idag ska jag forska i vad som ligger bakom att inga politiska partier är välkomna till 7-9 skolorna på Gotland inför valet.

/ Mien

3 Responses to “Möten och möten”

  1. Mien Says:

    Har nu ringt till en högstadierektor. Politiska partier är välkomna till skolorna men inte ett och ett. Man kommer att ordna en politisk debatt och bjuda in partierna till en speciell dag. Så ska vi göra på Folkan också och det tror jag är bra.

  2. Åsa! Says:

    Jag ogillar möten, oftast tar de en massa tid, mycket litet blir sagt och ännu mindre blir gjort utav det som blev sagt.

  3. sonja Says:

    Möten blir trista,när man alltid möter samma människor och samma problem.Maj är en hemsk månad i skolan,då säcken (betygen) skall knytas ihop.Det bästa med pensionärslivet att man kan välja sina bekanta fritt och slipper tjatiga konferenser.

Leave a Reply