Vendla fotograferar

Jag vill börja med att ursäkta mig över att jag uttryckte mig klantigt i mitt tidigare inlägg. Jag skrev att Jonas och jag har mer utbildning än vad som krävs. Så är det ju inte. Jag tycker att som lärare så kan man aldrig kunna för mycket, ha läst för mycket eller vara tillräckligt förberedd. Jag lär mig nya saker varje dag i skolan och jag suktar alltid efter mer kunskap.

Igår lekte Vendla med min kamera.

Svårt att inte ta kort på körsbärsblom då hela trädgården blommar just nu. Jättevackert.

Den här tulpanbilden blev ju bara för skön.

Liksom den här bilden på Lady. Visst är hon påfallande lik en körsbärsblomma?

Klockan är nu straxt efter sex lördag morgon och Jonas har tagit med sig Lady på lammklippning till Fårö. Barnen kommer att bli sååå besvikna när de vaknar. Lilla Lady är omåttligt populär, en oerhört älskad liten vovve.

Den här mannen är också en favorit. Här kommer han klivande med bestämda steg. Vet ni varför?

Jo, Elof har fått vittring på att det vankas grillat och det vill han ju för allt i världen inte missa. Han var urjobbig, klängde på oss och försökte få sig en slick, vilket han naturligtvis fick…..

Benen till grillen är spårlöst borta. Och ingen har en aning.

Ha, ha, undrar just vad Tove och jocke ska tycka om vår benlösa grill när de kommer i juli. De tyckte ju att den redan var dålig med ben.

Lady var, liksom Elof, mycket intresserad av grillning. Som tur är har hon ju tränat på övningen Den förbjudna korven på brukshundsklubben så hon förstod att hon inte fick stjäla köttet. Eller hon förstår det så länge man är närvarande, men vänder man ryggen till då jäklar……

Tack Vendla för fina bilder!

/ Mien 

9 Responses to “Vendla fotograferar”

 1. Anna-Stina Says:

  Så roligt att se alla vackra kort! Men har ni inte en gammal plåthink att lägga grillskålen i/på för bekvämare arbetshöjd? Gott ser det ut iallafall.

 2. Martin Says:

  Minns jag fel? Hade ni inte en megastor grill ett tag? Ett åbäke som det krävdes en hel armé för att flytta. Martin och jag nyttjar en grill som vi fått av Malin som hon i sin tur ärvt av er från er Uppsalatid. Den är livsfarlig men grillar bra…våra gäster som alla är ägare av megagrillar stirrar förbluffat men brukar var ganska nöjda med resultatet. Om ni vill kan ni få låna vår grill när Jocke och Tove kommer.

 3. veronica Says:

  Jag tycker inte att man ska slänga gamla saker bara för att….och en grill utan ben, men i en plåthink, funkar säkert bra. Fast å andra sidan, om ni köper en grill av ett kvalitetsmärke, typ Weber, så får ni en grill som håller riktigt länge.

  Kul att Wendla börjat plåta! Riktigt fina bilder!

 4. Riccos matte Anki Says:

  Hej sköna Mien, kul att läsa din blogg, var ett tag sen sist. Blev så full i skratt när jag läste om den förbjudna korven, gissa vem som dök i den skålen o hann länsa helt häromdan på hundkursen… :-) Men vad vänta av en gatuhund… Han fick väl snabbt sätta i sig allt han hittade på marken. ALLA övriga deltagare på den kursen sprang minsann snyggt förbi - utom vår lille buse…

  Jättefina bilder, har talang den tjejen… Ses vid grillen snart, kanske bättre i vår trädgård, vi har en liiite stadigare grill… :-D

 5. sonja Says:

  Jag ser fram emot nästa stadium av körsbärsblommorna och kommer ut och konkurrerar med trastarna. Fina bilder av älsklingsdjuren. Grilla behöver man ingen grill till. Det är bara att elda skräp och skaffa sig en fin glödbädd.

 6. Jenny Says:

  Åh! Trädgård! Grill!
  Jag är avis…

 7. Jenny Lidman Says:

  Oh MY! Klart det kan va nåt för dig! Kvinnor & tjejer i alla möjliga åldrar, livssituationer och kulturer älskar SATC! (Jag tyckte själv inte att jag hade så mycket gemensamt med de där storstadskvinnorna som 17-årig, fotbollsspelande småstadstjej i Pite när det började sändas men jag tyckte ändå det var helt underbart befriande och roligt att kolla på:)

  Det kan annars fungera som en utmärkt verklighetsflykt om man behöver det nån gång ;)

  Skaffa hela boxen och se det från början! Ett avsnitt är bara ca 20 min så det kan man klämma in här och där! (men jag varnar dig, säsong 1 är lite udda, de tittar in i kameran när de pratar :)

  läs mer om det här:
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Sex_and_the_city

  Lyckost dig som inte har sett det ännu hehe…

 8. http://medbroadcast.com/ Says:

  I was recommended this blog by means of my
  cousin. I’m no longer positive whether or not this put up is
  written by him as no one else understand such exact about my difficulty.
  You’re amazing! Thank you!

 9. m.snek.ai Says:

  What a stuff of un-ambiguity and preserveness of valuable knowledge on the topic of unexpected feelings.

Leave a Reply