Öronsugen och bad

Väldigt dåligt med bloggande just nu. Så fort jag vaknar så vill jag bara ut! Och så är man ute tills man stupar i säng! Härliga tider!

Men, det är inte bara kul. De öronen, de öronen, är inte lustiga att se. Mina öron är bra nu. Men Emrik har problem. Jätteont. Idag var det hans tur att gå till farbror Anders och prova på öronsugen. Det gick bra och nu är vi förvissade om snar bättring.

Henning i går i Nisseviken. Jag fick köra ner med honom tre gånger för han ska bara bada, bada, bada….

Mien 

2 Responses to “Öronsugen och bad”

  1. Ingrid Says:

    Jag såg ett gäng på cirkusen idag som helt klart har ett visst släktskap med dig - några såg ut att komma från Hägsarve faktiskt!

  2. sonja Says:

    Den lille killen blir bara längra och tunnare för varje gång jag ser honom. innan cirkusen åt vi lasagne, men han beställde plättar, som jag inte hade någon större lust att göra ,men ok. Han mumsade in 21 st dvs 3 laggar och det kan nog behövas om man badar så mycket.

Leave a Reply