Gudrun Schyman och lammklippning?

Hemmansägaren är mycket upprörd över Gudrun Schymans uppeldning av hundra tusen under Almedalsveckan.
- Hundra tusen, det är väl ungefär vad jag klipper ihop genom att kröka rygg under en säsong , muttrar han.

 - Elda upp hundra tusen, i en kommun som har en av de lägsta medelinkomsterna i Sverige. Hundra tusen, det är en halv årsinkomst för många gotlänningar det. Förr i världen var det kvinnorna som klippte lammen men nu har gubbarna tagit över den sysslan.

 - Om Gudrun vill kan hon få låna min lammsax och jobba igen de där pengarna, säger Hemmansägaren.

2 Responses to “Gudrun Schyman och lammklippning?”

  1. Ann Says:

    Man riktigt känner hur ont i ryggen det gör och blir ännu mera förbannad över Gudruns tilltag. Hennes kamp för kvinnors villkor leder ingen vart på det viset. Önskar hett att Gudrun kunde läsa din blogg!

  2. sonja Says:

    Hon bevisar bara hur långt hon är från vanligt folks verklighet kärringen!
    Jämlikhet skapar man själv genom att ta sig plats och inte genom kvotering och penningaeldning. Afonbladets undersökning visade ju också att hon inte hade stöd för sitt tilltag. Hon skulle inte få gå lös efter ett sånt tilltag!

Leave a Reply