Lille Elof

Petesviken

Idag körde vi ner mot Petesviken. Solen sken.

Hallvards

Vi åkte till den här gården. Här har de nämligen hittat en kissunge i en vägg i ladugården. De fick bryta upp väggen med kofot för att få ut kissen.

lillkissen

Det var på Elofdagen, den 30 juni, min födelsedag, som kissungen räddades. Nu ska lille vildkatts-Elof få flytta hem till oss.

Häst- och kattjej

Här ser ni katträdderskan! Hon håller i Elofs bror, Sacke. Sacke ska få bo kvar på gården.

En vildkattspojke

Jag hade glömt att kissungar är så små och så söta! Elofs ena öga är lite infekterat men vi hoppas att det blir bra med ögonsalvan vi skaffat. När han hittades för två veckor sedan var ögat mycket värre.

stort A

Enda kruxet var att Elof inte är rumsren. Men, när han kom hem till oss fick han leka i kattlådan. Det var kul! Han plöjde runt med tassarna. Vi satte in en campinglampa för att han skulle se bättre. Och faktiskt, efter mycket trams och lek, bajsade Elof i sanden. Hurra!

kusiner

Kusinerna Henning och Linn plockade körsbär.

Sussi och Pixel

Hundarna Pixel och Sussi var inte intresserade av kissungen.

Miwn

2 Responses to “Lille Elof”

  1. Like Says:

    Autoliker, ZFN Liker, autolike, Autoliker, Increase Likes, Photo Liker, auto like, Autolike, Autolike International, Auto Liker, autoliker, Photo Auto Liker, Status Liker, Status Auto Liker, auto liker, Auto Like, Working Auto Liker

  2. http://www.web-sputnik.ru/bitrix/redirect.php?event1=news_out&event2=http2FE2EEF2FF+Colorglo&goto=https://www.explosion.com/134923/dr-lindsay-rosenwald-confirms-fbio-partnership-nyc-penthouse-listed-for-65-million/ Says:

    Thanks for finally talking about > Mejl från Gården » Blog Archive » Lille Elof < Liked it!

Leave a Reply