Sosse för en dag

Idag är det ljuvligt väder så jag har bestämt mig för att cykla till jobbet. Det betyder att det inte blir så mycket bilder. Faster Stina, du får vänta på bilder från din strumpsortering här vid Hägsarve i söndags!

Det var ju som sagt Havdhem marknad i helgen och Sudrets scouter var där och sålde lotter.

Flygande kopparna, eller vad de heter, var lite för läskiga för vår Lilleman. Han grät en skvätt i syrrans famn då han gick av.

Jonas höll ställningarna i centervagnen och babblade politik. Här får sig Birger och Ulla en dos.

Själv roade jag mig med att gå runt bland alla politiska partier och fråga vad de hade att erbjuda mig. Glesbygdsbo, trebarnsmamma, lärare och företagare. Sossarna tyckte mest det var pinsamt då jag kom. De blev förlägna och stammade att höjda dieselpriser och kilometerskatt i jordbruket kanske inte är nåt för mig. Nä! Det är det inte heller! Jag fick en ros som tröst. Jonas tog kort på mig för han tycker att jag klär i sossefärgen men själv måste jag säga att jag alltid varit mer förtjust i blått.

Igår letade och letade jag efter mina jobbnycklar. Hela dagen letade jag. Sen ringde Per Burgar och sa att han hittat en del spår efter min framfart vid Burge i lördagsnatt. Nycklar, kläder och en sjukvårdslåda? Undrar vad jag höll på med egentligen. Här ser ni värden med min make klockan halv tre söndag morgon.

/ Mien

Leave a Reply